Diensten

Op dit moment werkt HB Online Media hard aan het uitbreiden van haar netwerk. Naast de bestaande online dagbladen voor Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Texel, Westfriesland, Zaandam en Zandvoort zijn we nu bezig met de ontwikkeling van ons landelijk dekkend nieuwsmedium. Zodat we zowel de lezers als adverteerders optimaal kunnen bedienen.

Relaties van HB Online Media krijgen alle ruimte om hun onderneming te presenteren op de door hen gewenste regionaal georiënteerde website(s). Daarnaast toont HB Online Media advertenties bij de nieuwsartikelen. De focus op de doelgroep en relevantie staan hierbij centraal. HB Online Media doet er alles aan om voor haar relaties aandacht te creëren en de naamsbekendheid in de regio te vergroten.

Hoe we onze lezers bereiken? Een deel surft dagelijks naar onze online dagbladen. Het overgrote deel komt echter via een link op één van de facebookaccounts op de desbetreffende website terecht. Dankzij linkbuilding scoren onze websites optimaal in Google! Zoekt een lezer iets in onze regio, dan staat ons online dagblad bovenaan in de zoekresultaten. Eén klik en onze lezer wordt getrakteerd op het gewenste nieuws en een aantrekkelijke advertentie.

De voordelen van adverteren bij HB Online Media?

  • bereikt de juiste (regionale) doelgroep
  • meetbare resultaten
  • aantrekkelijk geprijsd
  • direct doorklikken naar de eigen website (conversiegericht)

Meer weten? Neem contact op met HB Online Media via 072-8200 600 of info@hb-onlinemedia.nl